Bőr táska az internetről

Emlékszem még azokra az időkre, amikor az internetes keresők nem működtek túlságosan megfelelően, és még linkgyűjtő oldalak próbálkoztak a nagyközönség szívét elnyerni, hogy hamar ráleljen az ember az adott témakörben a legjobb oldalra. Gondolom mindenki emlékszik még a startlapra, ami szerintem a 2000-es évek elején az országunk 90%-nak a kezdő lapja lehetett a böngészőjében. Innen azonnal tovább tudtál menni az interneten bármerre. Manapság már nincs szükség ilyenre, egyszerűen csak beírjuk a keresőbe azt a kulcsszót, amit meg akarunk találni és már is kidobja a jobbnál jobb oldalakat. Barátnőm így talált rá a bagbox.hu-ra ahol jobbnál jobb bőrtáskákkal találhatja szembe magát az ember.

A történet röviden

Június végén strandolni voltunk a Balatonnál, mert a nagy meleget nem lehet elviselni máshol, csak víz mellett. Minden úgy telt, ahogy egy átlagos strandolásnál szokott, úsztunk, napoztunk, ettünk, aztán egy nem várt filmbeillő jelenet következett. Egy kis serdülőkorú kissrác barátnőm táskáját kapta fel a földről, én pedig nem tudom milyen úton-módon, de olyan gyorsan kaptam a táska után, hogy végül sikerült megfognom, de a menekülő srác vitte volna magával a pántjánál fogva, ami végül elszakadt és a földre huppant. Nem tétovázott sokat, látta ez egy veszett ügy és gyorsan elszaladt.

Kedvesem rettenetesen lefagyott a helyzettől. Nem történt túl nagy baj, de még is megviseltem. Próbáltam nyugtatni, de úgy véltem, hogy majd idővel megnyugszik. Elmentem valami üdítőért, mire visszaértem már egészen tűrhető állapotba volt. Kicsit megkönnyezte az előző táskáját, mert egy kedves barátnőjétől kapta, akivel jó, ha évente egyszer találkozik, mert kinn él Amerikában. Próbáltam vigasztalni és felajánlottam neki, ha néz egy új táskát, azt tőlem megkapja ajándékba. Egyből vidámabb lett, és már is elővette a telefonját és táskák után kezdett kutatni.

A tökéletes táska

A strandolást onnantól már csak egyedül folytattam, kedvesem az internet és a táskák keresztmetszetében merült el valahol. A nap vége felé, amikor már elegem volt a vízből, és az árnyékot preferáltam már, az arcomba nyomta a telefont, és mondta; Ezt a táskát szeretném!

Egy valódi bőr, női kézitáskát láttam a képen nyomott virágos mintákkal. A nevére sajnos már nem emlékszem, csak annyira, hogy egy női név volt. Barátnőm szeme csillogott annyira tetszett neki. Az árát nézve én megdöbbentem, mert azt hittem drágább lesz egy ilyen remek bőr táska!

Az ígéret szép szó!

Hazaindulás előtt mondtam barátnőmnek, hogy nyugodtan rendelje meg a táskát, ha szeretné, mert nem akarom, hogy táska nélkül maradjon, nem mintha nem lett volna még 3 táskája a sérülten kívül… Inkább bele se mentem ebbe, csak mondtam, hogy vásároljon, és legyen boldog!

Így is lett. Hamar kiszállították azt a remek táskát és barátnőm oda meg vissza volt az örömtől. Én csak az illatokra lettem figyelmes aznap, mert betöltötte a lakást a friss bőr illata. Végül engem is meggyőzött, amit láttam és bagbox.hu oldalt átböngészve, ahol találtam övet, kalapot, övtáskát és még régimódi orvosi táskát is, hamar összeírtam a több évre szóló karácsonyi listámat, amivel nyugodtam meg lehet majd lepni engem.

Első körben, egy fain pénztárcát néztem ki, ami szintén valódi bőrből készült. Egy vaddisznó fej van az elején, elvileg vadászpénztárca, de nem tudom mi a különbség a közte és egy hagyományos tárca közt.

Barátnőmmel azóta rendszeres látogatói és vásárlói vagyunk az oldalnak, mert mind a termékek, mind a szolgáltatás – gondolok itt az ügyfélkezelésre – kifogástalan! Ha egy jó, érték és időtálló táskára lenne neked is szükséged: bagbox.hu!