Hogyan mentette meg kolléganőm linkkatalógusa a karácsonyt – avagy ötletes póló online is létezik!

Ahogy közeledett a karácsony egyre több szokásos kérdés merült fel bennem az ajándékozásról. Kinek mit adjunk, mennyit és egyáltalán szüksége van valamire?

Munkatársnőm, amilyen pedáns, még évekkel ezelőtt készített magának egy linkkatalógust a gépén. Ide azokat hasznos, alkalomhoz megfelelő abc-sorrendbe gyűjtött oldalak linkjeit mentette el, melyekről a leggyakrabban rendel. De az is lehet, hogy megtetszett neki és hasznosnak találta valamilyen szempontból.

Így hát, amikor karácsony előtt egy héttel, ott álltam, ajándékok és ajándékötletek nélkül, a lábai elé vetettem magam és megkértem, hogy ugyan keressen már nekem valami jó weboldalt a katalógusában. Lehetőleg olyat, ahonnan személyes és hasznos ajándékot tudok rendelni egyszerre.

Így kötöttem ki végül annál a póló nyomtatással foglalkozó cégnél, akiktől a család számára ajándékot rendeltem. Eddig még nem gondoltam arra, hogy egy póló online is megrendelhető, pontosabban féltem az egésztől. Viszont, minél többet olvastam erről az oldalukon, annál biztosabb lettem abban, hogy ez a megfelelő cég és ajándék.

A választék olyan nagy volt, hogy a férjemnek, a lányomnak és a két fiamnak is változatosat tudtam rendelni. Lányomnak, Lilinek például egy csinos vászontáskát választottam ki, melyre a kedvenc könyvéből vett idézetet volt rányomtatva. A kisebbik fiamnak egy ötletes, foszforeszkáló mintás pólót, a nagyobbik pólójára pedig a kedvenc focicsapatának nevét és emblémáját tetettem rá, amit sportoláshoz és az iskolába is fel tud venni.

Férjem pólójára azt a szerény feliratot választottam, hogy ,,nekem van a legjobb feleségem”. Azt hiszem nem kell bizonygatnom, milyen széles jókedve volt mindenkinek az ajándékok bontogatása közben.
Így mentette meg kolléganőm likkatalógusa a karácsonyunkat, ráadásul bebizonyította, hogy pólót online is meg lehet rendelni.