Legjobb aprohirdetes

Az aprohirdetesekről szeretnék beszélni ebben a cikkben. Mert úgy gondolom, ez egy remek módja a felesleges tárgyak eladásának, mégis sokkal kevesen ismerik és  használják ma ezeket az oldalakat. Pedig minden szempontból megéri, és megkönnyíti az életünket. Érdemes kipróbálni. Mindjárt kifejtem, hogy miért.

Feltetted már valaha a kérdést magunknak, hogy hogyan lehetne egyszerűen és gyorsan eladni valamilyen tárgyunkat? Ha igen, az aprohirdeteseket neked találták ki.

A legjobb ezekben az oldalakban, hogy teljesen szabad piacot biztosít, és ez által visszaforgathatjuk a nem használt tárgyainkat pénzé. Minden nagymamától örökölt, nagypapa által összegyűjtögetett tárgyat eladhatunk és meghirdethetünk, ami nekünk már nincs szükségünk. Hiszen mennyi dolog porosodik a padláson, ami még teljesen használható, nekünk meg csak foglalja a helyet. Természetesen itt a még jó állapotú tárgyakra kell gondolni. De egyébként kisállat kiegészítőtől kezdve, bútoron át ruháig vagy műszaki cikkekig mindent eladhatunk. Még szolgáltatásokat is hirdethetünk, mint például kert építés vagy riasztó rendszer beszerelés.

Persze vásárolhatunk is ezeken az oldalakon, nem csak árulhatunk. A legtöbb áru, mivel hogy használt, sokkal olcsóbban beszerezhető, mintha boltban vásárolnánk. Ráadásul, kis szerencsével még gyűjtői darabokat találhatunk például lemezek vagy könyvek között. És persze itt is érvényes az online áruházak legnagyobb előnyei. Tehát otthon, a kényelmes fotelunkban ülve válogathatunk és keresgélhetünk a termékek között, nem kell boltot bolt után járni, mire megtaláljuk amit szeretnénk. Ezzel időt is spórolhatunk, mert akár a buszon, vagy egy kávézóból is vásárolhatunk.

Vannak olyan aprohidetes oldalak, ahol a hirdetésfeladás teljesen ingyenes. Tehát nem kell sem regisztrációs díjat fizetni, sem jutalékot. Csak feltöltjük a hirdetésünket, és már kész is. Ez természetesen nem utolsó szempont, hiszen senki nem akar feleslegesen pénzt kiadni. Ha ilyen hirdető oldalt használhatunk, még spórolhatunk is. És ezzel alacsonyan tudják tartani az árakat az eladók, hiszen semmilyen plusz kiadás nincs a hirdetésnél.

Aztán, ami még egy fontos szempont, az az egyszerűség. Nem csak a vásárlás, az eladás is egyszerű. Mert csak körbe kell fotózni az eladásra váró tárgyat és fel kell tölteni. Aztán megírunk egy kis szöveget, amiben bemutatjuk a tárgyat, még egy árat megadunk, és ennyi. Tényleg ennyi. Még regisztrálni sem kell, mert a rendszer automatikusan létrehoz egy fiókot. Aztán ezen keresztül tarthatjuk a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Ha még egy telefonszámot megadunk, akkor telefonon is tudnak hívni minket, hogy kérdezhessenek a hirdetésünkről.

Én akkor találtam rá az aprohirdetesek világára, amikor kitakarítottuk a garázst. Telepakoltuk minden lommal az idők folyamán, olyan dolgokkal, amik lehet hogy egyszer kellenek még, vagy olyanokkal amik teljesen jó állapotúak voltak, és ezért nem akartuk kidobni őket. Régi bútorokkal például, kinőtt ruhákkal, örökölt szőnyegekkel és vázákkal. Aztán mindent rendszereztünk, és sikerült eladni őket. Egész szép pénzt sikerült összeszedni a rengeteg lomból.

Én nagyon meg voltam elégedve az egész metódussal, főleg az apród nevű oldallal. Ezért is ajánlom melegen mindenkinek. Nagyon meg tudja könnyíteni az ember életet egy-egy ilyen weblap. Nem csak a tárgyakért kapott pénz, hanem a felszabadult hely miatt is nagyon megéri. Végre mindig rendet tudok tartani, mert nincsenek számomra használhatatlan tárgyak minden szekrénybe besuvasztva. És bűntudatom sincs hogy kidobom a porfogó ajándékokat. És mindig akad valaki aki örömmel fogja használni azokat a dolgokat amikre nekem már nincs szükségem.

Ez ökológiailag is egy fontos szempont, hogy nem dobjuk ki ami használható még, és ezzel tudjuk csökkenteni a szemét mennyiségét és a szén-dioxid kibocsájtásunkat. Ha kisebb lesz az ökológiai lábnyomunk, mert nem dobunk ki minden divatból kiment ruhát, a bolygónak is jót teszünk, nem csak a pénztárcánknak.

Tehát minden szemportól megéri aprohirdetesi oldalakat használni. Az eladási és vásárlási rész is hasznos és egyszerű. Nem csak a régi tárgyainktól szabadulhatunk meg, olcsóbban is vásárolhatunk és tudatosabbak lehetünk vásárlási szokásainkkal és környezetünkkel is. Mindenkinek nagyon ajánlom hogy próbálja ki egyszer. Nem fogjátok megbánni, higgyétek el.