Mit vegyek az unokahúgomnak? Fürdethető babák online

Közeleg a karácsony, ilyenkor mindenki ajándékozási lázban ég. Mindenki igyekszik megtalálni a megfelelő ajándékot minden szerettének. Nem szeretek ilyenkor vásárolni menni, mert elképesztően nagy a tömeg mindenhol, én pedig nem szeretem a tömeget. Hogy megkíméljem magamat a szenvedéstől, a meleg, zsúfolt boltoktól, átszoktam az online vásárlásra. Online mindent meg lehet találni, amire csak szükségem van.

Tudok venni lakberendezési holmit, élelmiszert, ruhákat, könyveket, és mint kiderült, játékokat is. Az unokahúgomnak minden évben nehéz ajándékot venni. Mivel ő a család legfiatalabb tagja, el van halmozva játékokkal, ruhákkal, ajándékokkal. A testvérem mondta, hogy mostanában mindig fürdeni akarja vinni magával a játékait, és minden egyes este ezen veszekednek, hogy a játékok nem a kádba valók. De miért is nem? Telemennek vízzel az illesztéseknél és bepenészednek, ez az egyszerű magyarázat.

Fürdethető babák

A játékok kényszeres fürdetésének megoldásául kitaláltam, hogy az én karácsonyi ajándékom számára egy fürdethető baba lesz. Már láttam ilyet valamelyik boltban, de most jól is jön, hogy tudok a létezésükről. Csakhogy, mint kiderült, az sem mindegy, hogy milyen az a bizonyos fürdethető baba, mert nagyon sok fajta kapható, 2000 Ft-tól 20000 Ft-ig, egészen különböző árakon. Igyekeztem megkeresni a különbségeket köztük, és így kiválasztani, hogy melyik is lenne a legjobb az unokahúgom számára.

Szempont volt, hogy jó anyaga legyen, minél élethűbben nézzen ki, és a kivitelezése is legyen szép. Igaz, hogy valószínűleg szerencsétlen játékszert csak a szobája és a fürdőszoba között fogja hurcolni, nem szeretnék valami rossz minőségűt venni. Félek, abba esetleg bele is penészedne a víz.  Olyat szerettem volna, amely gyermekbarát anyagokból készült, teljesen műanyag, és adnak hozzá valami plusz tartozékot is, hogy ne csak egy pucér babát, vagy egy babát egy adag ruhával adjak neki.

Szerencsére találtam is egy olyan fürdethető babát itt , ami minden kritériumnak megfelel. Nem csak egy ruhát adnak hozzá, hanem kiságyat, előkét, cumit, takarót és ruhát is. Nagyon szép a kivitelezése, igazán hasonlít egy újszülöttre, a méretei is stimmelnek, így ha akarja, akár a régi ruháit is ráadhatja majd.

Emlékszem, mennyire szerettem babázni, mikor még gyerek voltam. Nekem ugyan nem volt fürdethető babám, de minden nap játszani kellett velem, és a babámmal, akit mindenhová cipeltem. Ha anyukám tolta a húgomat a babakocsiban, rendszerint én is melléjük álltam a magam játék kocsijával, és én is vittem sétálni a babáimat. Persze mindig mást, hogy egyikük se maradjon ki a sétából hosszú távon.

A webshopban, ahol találtam ezt a babát, még rengeteg fajta van, szóval azt hiszem, hogy az elkövetkezendő pár szülinapra és karácsonyra is megvan már az ajándék ötletem számára. Talán későbbre is tudok majd innen választani ajándékot, mivel logikai játékokat is lehet kapni náluk.

A termék sérülés mentesen érkezett, minden tartozékával együtt, mindössze néhány nap alatt már nálam is volt. A fürdethető játék baba valóban prémium minőségű, egy nagyon szép díszdobozban érkezett, és ahogy nézem, nincsenek olyan rések rajta, amikbe belefolyhatna a víz ezzel a későbbiekben problémát okozva. Igaz, nem merítettem még le a kádba, az majd az unokahúgom dolga lesz, karácsonykor. Addig el kell dugnom valahova, hogyha épp itt van nálam, akkor se találja meg az ajándékát. Pedig nagyon nagy pakoló művész a kis hölgy, szerencsére még nem éri el a szekrények tetejét székre állva sem, szóval a baba karácsonyig biztonságban lesz a kíváncsi tekintetek elől.

Az egyik ajándék most már ki van pipálva, már csak a családom többi tagjának kell szereznem valamit. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb dolgom lenne akkor, ha mindenkinek fürdethető babát, vagy valami játékot kellene vennem, akkor nekik is rendelhetnék a játék webshop oldaláról, és az ő ajándékaikat is ilyen egyszerűen meg tudnám szerezni. De sajnos nincs ilyen szerencsém. De nem baj, még van több, mint egy hónapom ajándékokat keresni. Addig csak megleszek vele. Ha nem, akkor rendelek még pár játékot, tulajdonképp lehet, hogy nagy sikert aratnék vele.