Mostanában semmit nem találok… bukósisak akciók

Általában elég összeszedettnek mondanám magamat, de mostanában ez valamiért nem jellemző. Hogy mi történt, magam sem tudom.

sick-card-491713_640Talán minden akkor indult, amikor pár héttel ezelőtt elhagytam a tárcámat. Szerencsére megkerült, mert a lépcsőházban vertem ki valahogyan a táskámból, feltételezem, miközben fél kézzel matattam a lakáskulcs nyomában. Még soha semmit nem hagytam el, így lelkiismeret furdalásom volt, miután minden iratom benne van. Már azon gondolkodtam, hogy milyen jó lesz újra mindet végig ülni, hiszen amúgy is éppen hogy csak 2 hónapos volt az új személyigazolványom, nem beszélve a bankkártyáról, adókártya…szóval hosszadalmas tortúra várt volna rám, ha nincs Gergő, a 2 emelettel feljebb lakó kedves úriember, aki megtalálta. Persze semmi nem hiányzott belőle. Még szerencsésnek is mondhatnám magamat ez miatt, de ez volt az első, aztán mint szokták mondani, a baj csőstül jön.

Hazafelé tartottam minap, mikor a felső szomszédunk, persze nem tehet róla szerencsétlen, kiverte a mosógép csövet, és szerencsésen leáztatott. Aztán leejtettem a telefonomat, persze össze is törtem a kijelzőjét, így most nem látom amikor hívnak, hogy ki is az…

Tegnap hívott fel Anna barátnőm, és kérdezte tőlem, hogy mi is kaptunk e olyan szórólapot, amin bukósisak akciókat hirdettek. Sehol nem találja a papírt, és neki nagyon kellene, mert nem tudja a címet. Általában, mint írtam összeszedett vagyok, és a papírok egy helyen vannak, de most valamirét ezt sem találtam neki. Nyugtatott, hogy ne aggódjak, mert annyira nem fontos, csak gondolta hátha nálam hamarabb előkerül. Remélem, hogy ez a peches időszak hamarosan véget ér, mert már tartok tőle, hogy mi fog legközelebb elromlani, vagy történni.