Webshop, ahol mindent megtalálsz

webshop készítésA feleségemmel elég gyakran szóba kerül valami… a vásárlás. Igen, nem könnyű téma ez. Ha én megyek, akkor az a baj, hogy sok fölösleges dolgot is megveszek, például, kekszet, üdítőt, és hasonló fölösleges és egészségtelen dolgokat, ami finomak, így gyakran bekerülnek a kosaramba. Továbbá tovább is tart maga a vásárlás, ha én megyek el. Például, ha egy nagy bevásárlóközpontba tévedek, vagy egy plázába, akkor hajlamos vagyok a műszaki cikkek felé is elkóborolni és ott elég sok időt eltölteni nézelődéssel. Még jó, hogy vásárlással nem, mert azt nem köszönné meg a pénztárcám… és hát a feleségem sem, úgy sejtem.

Ennek a sok dolognak a következményeképpen a feleségem szokott általában elmenni bevásárolni a család számára. Ő megesik, hogy bevásárlási listát is ír arról, hogy miket kell venni, nehogy valamit elfelejtsen akkor, amikor ott van a boltban, mert nem kellemes visszarohangálni a cuccokért, ha valami kimarad a kosárból.

Amikor utoljára így jártunk, hogy a halászléhez elfelejtettünk halat venni, na, akkor tudtuk, hogy kéne valami megoldást találni, hogy ne forduljon elő ilyen többet. Ekkor találtunk rá egy weboldalra, ahol meg lehet online rendelni a termékeket, amiket szeretnénk. Egy kicsit jobban utána is néztem a témának és ekkor döntöttem úgy, hogy érdemes lenne az internetet használni a bevásárlásra, mert, hogy ma már ez is lehetséges. És házhoz szállítják, amiket megrendelünk, ha valami meg elmarad, akkor megint felmegyünk az internetre és pótoljuk az elmaradást. Csak egy számítógép, vagy laptop kell meg internet, wifi hozzáférés ehhez a dologhoz.

Egyébként a webshop készítés is megfordult a fejemben, mert csak hasznát látom ennek a dolognak. Egyedileg megtervezhető, azonnal elérhető, optimális áron. Csak annyit kell tenned, hogy elkészíttesd.

A webáruházakon és az internetes hírdetéseken, webshopokon keresztül az ember könnyedén hozzájuthat a termékekhez, szolgáltatásokhoz, amikhez szeretne. Nem kell elmenni a boltba, ki meg bepakolni a szatyrokba, aztán utána a kocsiba, majd be a házba, ha meg nem is autóval, hanem esetleg gyalog, vagy tömegközlekedés használatával megyünk el vásárolni, akkor ne is beszéljünk, hogy mennyi kényelmetlenséget okozhat egy- egy megpakolt szatyor cipelése. Igazi edzésnek betudható, bár ez nem túl kellemes.

Otthonról azonban minden megoldható egyszerűen, pár kattintás az egész. Ugyanis, ha webshopon keresztül rendelünk meg valamit, akkor ki is szállítják, egyenes a házunkhoz, vagy a megadott címhez és nekünk csak annyit kell tennünk, annyi a dolgunk, hogy átvegyük a megrendelt termékeket.

Manapság amúgy is nagyon nehéz versenyképesnek lenni,  így  a legtöbb üzletláncnak és bevásárlóközpontnak is van már saját webshopja. Egyedileg meg tudják terveztetni ezeket az oldalakat, így több, mint egyszerű honlapokról beszélünk. Minden jogot fenntartva és egyedi megjelenést kölcsönözve a webshopoknak, a vásárlók könnyedén hozzáférhetnek a színes, érdekes és információ dús weboldalak termékeihez.  Az egyedi webdesign felkelti az emberek érdeklődését és a kényelem és egyszerűen kezelhetőség miatt ezt a megoldást fogják választani, ha vásárlásról van szó.

Időt és pénzt is spórolhatunk egyszerre. Szerintem a feleségem is preferálja ezt a dolgot és ki tudja, ha majd megunom a műszaki cikkek nézegetését, akkor lehet, hogy készíttetek egy saját webshopot, ahol műszaki cikkeket lehet majd venni. Kellemeset a hasznossal. Bőven meg fogja érni.

Hálás vagyok érte, hogy a feleségemmel rátaláltunk erre a lehetőségre, azóta valahogy sokkal könnyebb a bevásárlás, mert, ha arról van szó, hogy ki menjen el bevásárolni, az annyit jelent tulajdonképpen, hogy oda kell ülni a gép elé és felkeresni egy bizonyos weboldalt. Egyszerű nagyon és még élvezetes is. Bevallom, hogy a műszaki cikkeket a neten is sokszor nézegetem, mert nagyon profi képek vannak felrakva a termékekről, amik a valóságot tükrözik.

Bár sosem volt ebből nagy veszekedés, vagy ilyesmi, mégis jobb, ha együtt és itthonról oldjuk meg ezt a bevásárlás dolgot. Én valahogy sosem szerettem egyébként bevásárolni, csak amikor éhes vagyok, vagy van időm, hogy kicsit elnézelődjek olyan termékek között is, amik igazából nem lennének rajta a feleségem bevásárló listáján.

Ti hogyan szoktátok beosztani, hogy ki mikor vásárol?